Nak tengok klik aje

Wednesday, April 10, 2013

April...

Bulan ni parlimen dibubarkan....Bulan ni jugaklah aku akan menempuh alam baru...
20hb April penamaan calon-calon....20hb April ni jugaklah aku akan menempuh alam baru....

Bulan ni macam-macam berlaku....Bulan ni jugaklah semacam je demam aku...
20hb April, calon akan terima tahniah sebab terpilih....20hb April aku jugak terima ucapan tahniah...

Itu saje lah bulan April ni....
Nak chow dulu...tak sanggup nak tempuh jam bulan April ni...

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)